Redding, CA - Hylton Security , et hurtigt voksende og også meget effektivt privat sikkerhedsselskab, er glad for at kunne meddele, at behovet for deres løsninger fortsætter med at udvide hurtigt. Virksomheden, som blev udviklet i januar 2006, oplever et større antal henvendelser og også bookinger end nogensinde før og har for nylig tildelt deres sikkerhedsofficer.

Hylton Securitys vækst kan henføres til en række forskellige faktorer, herunder deres antal positive online anmeldelser , personlige anbefalinger og selvfølgelig den høje kvalitet af det arbejde, de leverer. Alle deres medarbejdere er fuldt uddannede, kvalificerede og forsikrede, og de har mange års erfaring i at håndtere forskellige sports- og fællesskabshændelser, uanset størrelse eller strategiske spørgsmål.

Når det kommer til at levere private sikkerhedsvagt i Redding , har Hylton Security infrastrukturen, modstandsdygtigheden og planlægningskendskabet og ekspertisen for at sikre, at ethvert arrangement passerer uden hændelse. Da flere højt profilerede arrangementer finder sted i og omkring Redding, er arrangørerne mere opmærksomme på vigtigheden af sikkerhed end nogensinde før, og i stedet for at forsøge at håndtere de mange problemer selv; deres præference er at udnytte eksperternes tjenester.

"Opfattelsen af sikkerhed på sport og samfundshændelser er drastisk ændret i de sidste par årtier," sagde David Hylton fra Hylton Security. "Arrangørerne forstår nu vigtigheden af at have et godt sikkerhedshold for at lette deres begivenheder, og efterspørgslen efter vores tjenester fortsætter derfor at stige. Vi bruger meget tid på at træne og investere i vores medarbejdere, og det er en af hovedårsagerne til vores succes. Vi fortsætter med at rekruttere nye medarbejdere til at klare den øgede efterspørgsel, selvom vi ikke har og vil ikke miste minimumskravene, da vi ikke er villige til at ofre vores gode omdømme. "

Hylton Security Incorporated er et privat sikkerhedsselskab fokuseret på at betjene behovene hos Sacramento Sports Commission og Greater Sacramento Community. Hylton har etableret et ry som en førende leverandør af sikre og sikre miljøer for deres lånere, personale og ejendom. Hylton har nu over 100 etnisk diversificerede sikkerhedsansvarlige, noget de stoler på og har filialer i Redding og Oroville samt hovedkontoret i Sacramento. De ser frem til at ekspandere i hele Nord Californien og Central Valley, da Hylton Security gør sin tilstedeværelse kendt i forskellige samfund.

For mere information om virksomheden og de tjenester, de leverer, besøg deres hjemmeside på https://www.hyltonsecurity.com/locations/redding/

Mediekontakt
Virksomhedens navn: Hylton Security
Kontaktperson: David Hylton
Email: Send Email
Telefon: (916) 442-1000
Adresse: 2039 Pine St
By: Redding
Stat: CA
Land: USA
Hjemmeside: hyltonsecurity.com/locations/redding/