Redding, CA - Hylton Security , een snel groeiend en ook zeer effectief beveiligingsbedrijf, zijn verheugd aan te kondigen dat de behoefte aan hun oplossingen snel blijft toenemen. Het bedrijf dat werd ontwikkeld in januari 2006, ervaart een groter aantal vragen en ook boekingen dan ooit tevoren en heeft onlangs hun beveiligingsfunctionaris toegewezen.

De groei van Hylton Security kan worden toegeschreven aan een aantal verschillende factoren, waaronder hun aantal positieve online reviews , persoonlijke aanbevelingen en natuurlijk de hoge kwaliteit van hun werk. Al hun medewerkers zijn volledig opgeleid, gekwalificeerd en verzekerd, en ze hebben vele jaren ervaring in het omgaan met verschillende sporten en community-evenementen, ongeacht de grootte of strategische kwesties.

Als het gaat om het leveren van private bewakingsdiensten in Redding , heeft Hylton Security de infrastructuur, de veerkracht en de planningskennis en -expertise om ervoor te zorgen dat elk incident zonder incidenten verloopt. Naarmate er meer opzienbarende evenementen plaatsvinden in en rond Redding, houden organisatoren zich meer dan ooit bewust van het belang van veiligheid en proberen ze niet zelf de vele problemen op te lossen; hun voorkeur gaat uit naar het gebruik van de diensten van de experts.

"De perceptie van veiligheid bij sport- en gemeenschapsevenementen is de afgelopen decennia drastisch veranderd", zegt David Hylton van Hylton Security. "De organisatoren begrijpen nu hoe belangrijk het is om een goed beveiligingsteam te hebben om hun evenementen te vergemakkelijken, en bijgevolg neemt de vraag naar onze services nog steeds toe. We besteden veel tijd aan training en investeringen in onze medewerkers, en dat is een van de belangrijkste redenen voor ons succes. We blijven nieuwe personeelsleden werven om tegemoet te komen aan de toegenomen vraag, hoewel we de minimumvereisten niet hebben en niet zullen laten vervallen omdat we niet bereid zijn onze goede reputatie op te offeren. "

Hylton Security Incorporated is een particulier beveiligingsbedrijf dat zich richt op het bedienen van de behoeften van de Sacramento Sports Commission en de Greater Sacramento Community. Hylton heeft een reputatie opgebouwd als een toonaangevende leverancier van veilige en beveiligde omgevingen voor hun klanten, personeel en onroerend goed. Hylton heeft nu meer dan 100 etnisch gediversifieerde beveiligingsagenten, iets waar ze trots op zijn en heeft vestigingen in Redding en Oroville, evenals het hoofdkantoor in Sacramento. Ze kijken ernaar uit om uit te breiden in Noord-Californië en de Centrale Vallei, omdat Hylton Security zijn aanwezigheid bekend maakt in verschillende gemeenschappen.

Voor meer informatie over het bedrijf en de diensten die zij bieden, bezoekt u hun website op https://www.hyltonsecurity.com/locations/redding/

Media contact
Bedrijfsnaam: Hylton Security
Contactpersoon: David Hylton
E-mail: e- mail verzenden
Telefoon: (916) 442-1000
Adres: 2039 Pine St
Plaats: Redding
Staat: CA
Land: Verenigde Staten
Website: hyltonsecurity.com/locations/redding/